Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Inställningar mailkonto

Nedan har ni inställningar ni ska ange för att komma igång med mailadressen i exempelvis Outlook och/eller mobiltelefonen.

Inkommande mailserver

Kontotyp: IMAP
Inkommande mailserver: mail.standardbolag.com
Aktivera SSL: JA
Serverport(Standard): 993
Användarnamn: hela din mailadress
Lösenord: det som du ändrat till via webmailen

Utgående mailserver

Utgående mailserver: mail.standardbolag.com
Aktivera SSL: JA
Serverport(Standard): 465
Utgående server kräver verifiering: JA
Samma inställningar som för inkommande: JA ( resp mailadress+lösenord)

OBS! Om du har SSL aktiverat i ditt mailprogram måste inkommande och utgående server vara mail.standardbolag.com (i bl a iPhones blir SSL aktiverat per default på inkommande server).

Ändra lösenord på ditt mailkonto

För att ändra lösenord på ditt mailkonto loggar du in på webmailen och går in under Inställningar (kugghjulet) >> Säkerhet.

Rekommenderat är att välja ett lösenord med åtminstone 8 tkn varav minst en siffra och en versal. Lösenordet får inte innehålla åäö.

Glöm ej att Spara efter ändring.

Support via mail eller telefon är alltid kostnadsfri. Ring 023 79 23 00 eller maila till info@standardbolaginternet.se.

Vi är din stabila partner för bolagsfrågor under företagets hela livslängd

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg